Service

Service staat bij Garage de Lamboy hoog in het vaandel. Wij maken ons sterk voor een goede service naar onze klanten en dat wordt gewaardeerd. Een recentelijk klantonderzoek heeft uitgewezen dat u onze service en diensten met een 8 heeft beoordeeld.

Leenauto

Uw auto naar de garage komt nooit uit. Daarom hebben wij altijd één of twee leenauto’s ter beschikking voor onze klanten. Als u dit bij het maken van de werkplaatsafspraak aangeeft, dan zorgen wij ervoor dat er een auto voor klaarstaat (indien beschikbaar uiteraard).

Bij reparaties vanaf € 350,00 is de leenauto gratis.

Haal- en brengservice

Ook kunnen wij uw auto ophalen en terugbrengen voor een reparatie. Komt het niet uit om zelf de auto te brengen en weer op te halen, binnen een straal van 25 km halen wij deze  voor u op en leveren de auto na  reparatie weer bij u af.

Zoekservice Nieuwe Auto

Is uw auto aan vervanging toe? Geef aan ons uw wensen en mogelijkheden door en wij zoeken via onze kanalen naar een geschikte auto voor u. Door onze ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij al gelijk een selectie maken uit auto’s die wij betrouwbaar achten en die past bij uw wensen.

Onderhoudscontract

Onderhoud aan uw auto kan soms een vervelende kostenpost zijn die helemaal niet uitkomt. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij u maandelijks kunt ‘sparen’ voor eventueel onderhoud aan uw auto. Ook krijgt u hierdoor korting op onderdelen en op ons werkplaatstarief.

Openingstijden & informatie

070-3825116
Openingstijden:
ma/do 8.00 -17.00u
vr 8.00 - 15.30u

Maak een online berekening

Plan online een afspraak

Plan zelf online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken >>

Volg ons op Facebook

Dealer van HPC leveling systemen