Schadeherstel

schadewerkplaatsU heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Van een kleine parkeerdeuk tot een aanrijding met grotere schade, kunt u rekenen op ons. Garage de Lamboy repareert uw auto snel, vakkundig en tegen een scherpe tariefstelling.

Garage de Lamboy beschikt over een eigen plaatwerkerij en spuiterij. Hier wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur, waarmee een hoge kwaliteits- en efficiency wordt behaald. In de moderne spuitcabines wordt naast de conventionele lakbehandeling in hoofdzaak gewerkt met milieuvriendelijke watergedragen lakken.

Ook voor schadetaxaties / expertise kunt u terecht bij Garage de Lamboy in Den Haag. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met schade aan auto, dan is het verstandig om direct een schadetaxatie te laten opmaken

Wij kunnen de schade voor u inventariseren, taxeren en advies uitbrengen voor de te nemen stappen. Garage de Lamboy is gespecialiseerd in het rapporteren van oorzaken en gevolgen voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen.

Wij doen alle schade- en restauratiewerk- zaamheden aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Openingstijden & informatie

070-3825116
Openingstijden:
ma/do 8.00 -17.00u
vr 8.00 - 15.30u

Maak een online berekening

Plan online een afspraak

Plan zelf online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken >>

Volg ons op Facebook

Dealer van HPC leveling systemen