Campers

4__grootLEVELINGSYSTEMEN
Met het HPC levelsysteem staat uw camper binnen een paar minuten waterpas. Dit gepatenteerde levelsysteem is aanzienlijk lichter dan andere levelsystemen. Een HPC systeem is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar kan voor net het verschil uitmaken tussen een “klein” en “groot” rijbewijs.

LUCHTVERINGSYSTEMEN
Luchtveersystemen zorgen ervoor dat het voertuig ook bij uiteenlopende belasting een perfecte wegligging behoudt en onder de moeilijkste omstandigheden goed bestuurbaar blijft. Het lucht geveerde voertuig rijdt ook bij volle belasting nog comfortabel.

APK
Bij de APK wordt er onder andere gelet op: de verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie), het milieu (uitlaatgassen), algemeen (het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof).

ONDERHOUD
Een servicebeurt, is eigenlijk een controlemoment voor uw camper, waarbij belangrijke zaken worden nagekeken. Dit onderhoudsmoment vindt meestal 1 x per jaar) of een aantal gereden kilometers. Deze wordt vaak met de jaarlijkse APK gecombineerd.

SCHADEHERSTEL
Van een kleine parkeerdeuk tot een aanrijding met grotere schade, kunt u rekenen op ons. Garage de Lamboy repareert uw camper snel, vakkundig en tegen een scherpe tariefstelling. Ook voor schadetaxaties en afhandeling kunt u bij ons terecht.

AIRCONDITIONING
Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. U kunt bij ons uw airconditioning laten checken en laten bijvullen met koudemiddel.

DIAGNOSE
Tegenwoordig zijn de meeste voertuigen uitgerust met een uitgebreid computersysteem. Wij zijn voorzien van de modernste uitleesapparatuur, zodat wij bij eventuele gebreken snel en vakkundig een diagnose kunnen stellen en de storing kunnen oplossen.

WEGSLEEPSERVICE
Pech, het kan ons allemaal overkomen, in zo’n geval kunnen wij uw voertuig snel en vakkundig wegslepen.

BANDENSERVICE
U kunt bij terecht voor een groot aanbod banden vrijwel alle merken zijn door ons leverbaar. Ook voor campers kunnen wij speciale banden leveren.

Flyer-lamboy-camper-voorkant

Openingstijden & informatie

070-3825116
Openingstijden:
ma/do 8.00 -17.00u
vr 8.00 - 15.30u

Maak een online berekening

Plan online een afspraak

Plan zelf online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken >>

Volg ons op Facebook

Dealer van HPC leveling systemen