Aircoservice

aircoEenairconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop! Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is… sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem.

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

U kunt bij ons uw airconditioning laten checken en laten bijvullen met koudemiddel vanaf €99,- inclusief 50 gram koudemiddel.

Bij deze beurt wordt je airco van top tot teen gecheckt: de aircoservicebeurt bestaat uit het afvullen van de airco en het checken van lekkages. Je kunt na deze airco-onderhoudsbeurt dus onbezorgd de zomerzon tegemoet rijden en in de winter uw ramen goed ontwasemen.

Garage de Lamboy is gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van moderne, milieu vriendelijke apparatuur.

Openingstijden & informatie

070-3825116
Openingstijden:
ma/do 8.00 -17.00u
vr 8.00 - 15.30u

Maak een online berekening

Plan online een afspraak

Plan zelf online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken >>

Volg ons op Facebook

Dealer van HPC leveling systemen