Abonnement

Met uw auto heeft u de mogelijkheid om van A naar B te gaan wanneer u dat wilt. Deze vrijheid zou u niet graag willen inleveren, ook al blijven de kosten van het levensonderhoud almaar stijgen. Om auto te rijden betaalt u wegenbelasting en verzekering, daar is niets aan te doen. U wilt ook dat uw auto veilig en betrouwbaar is, zodat u kunt blijven gaan en staan waar u wilt. Dus u gaat regelmatig naar uw autobedrijf voor onderhoud aan uw auto en de Apk-keuring. Aan deze rekeningen kunt u zelf wél wat te doen! Met het Auto Onderhoud Abonnement krijgt u minimaal 10% korting op reparaties .  De onderhoudsbeurten en APK zitten in het abonnement.
Bijkomend voordeel is dat u deze kosten over een heel jaar spreidt en dat scheelt hoge rekeningen ineens. Als abonnementhouder krijgt u bovendien veel extra voordelen in de vorm van kortingen op diverse reparaties en onderdelen.  Lees verder en ontdek hoe u vanaf nu geld kunt gaan besparen!

Kosten besparen op auto onderhoud
Periodiek onderhoud aan uw auto kost al gemiddeld € 400,- per jaar. Onvoorziene kosten komen hier nog overheen. Een auto is nu eenmaal aan slijtage onderhevig en zo nu en dan dienen onderdelen gerepareerd of vervangen te worden, zodat u met een veilig gevoel kunt blijven rijden. In één keer veel geld uitgeven voor auto onderhoud is nooit leuk.

Daarom bieden wij u een onderhoudsabonnement aan vanaf € 20,00 per maand afhankelijk van het type auto en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.

Heeft u interesse ? Schroom niet ! mail ons ! of bel ons !

Aanvraagformulier Onderhoudsabonnement

* Verplichte velden

Gegevens van uw auto

Openingstijden & informatie

070-3825116
Openingstijden:
ma/do 8.00 -17.00u
vr 8.00 - 15.30u

Maak een online berekening

Plan online een afspraak

Plan zelf online een afspraak met onze werkplaats.

Afspraak maken >>

Volg ons op Facebook

Dealer van HPC leveling systemen